Kategoriler

Bedelli Askerlik Platformu Basın Açıklaması SON DAKİKA

bedelli askerlik sıcak gelişme

Basına ve Kamuoyuna,

803 bin genci ve onların dört milyonu bulan ailesini ilgilendiren askerlik sorunu gün geçtikçe içinden çıkılmaz bir hal almaktadır.

BEDELLİ ASKERLİK BEKLENTİSİNİ NUMAN KURTULMUŞ VE İSMET YILMAZ OLUŞTURDU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un bedelli askerliği destekleyen söylemleri ile gündemde sağlam yer bulan bedelli askerlik beklentisi, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın; Milli Savunma Komisyonu toplantısında sarf ettiği “torba yasada yeni bir bedelli askerlik planlanabilir” sözleri ile doruğa ulaşmıştır.

BEDELLİ BEKLEYEN GENÇLER AÇIK HAVA HAPİSHANESİNDE YAŞAMAYA ZORLANIYOR

Bu süreç içerisinde defalarca “bir var bir yok” denilerek, bedelli askerlik bekleyen yüz binlerce genç, “dönme dolaba” çevrilerek siyaset malzemesi haline getirilmiş, GBT (Genel Bilgi Tarama) uygulamasının da devreye sokulması ile açık hapishanede yaşayan prangasız mahkumlar ordusu başarıyla oluşturulmuştur.

HERŞEYİN FARKINDAYIZ

Buradan Sayın Hükümetimize ve değerli üyelerine açıkça yazıyoruz:

Yaptığınız siyasete ve icraatlarınıza saygımız sonsuz. Ancak bizleri her seçim döneminde benzer taktiklerle siyasi söylem malzemesi yaptığınızın da farkındayız. Çoğu yirmi beş yaşının üzerinde olan ve işiyle gücüyle Türkiye’ye değer katan yüz binlerce gencin de bunun gerçekten farkında olduğunu bilmenizi isteriz.

HÜKÜMETİMİZİ ALLAH’A HAVALE EDİYORUZ

İster bedelli askerlik çıkarın, isterseniz çıkarmayın sizleri Allah’a havale ettiğimizi ve mutlak olanın Allah’ın adaleti olduğunu bu mübarek Ramazan ayında özellikle unutmamanızı arz ederiz.

Bedelli Askerlik Platformu

www.bedelliaskerlik.biz

“Bedelli Askerlik Platformu Basın Açıklaması SON DAKİKA” için 3 yanıt

Bir atak,bir soz,bir eylem de bedelli askerlik ile ilgili CHP den gelsin artik. Tek derdi Tayyip Erdogani karalamak. Is vaad’e gelince ses soluk kesiliyor…

ZAFER İNANANLARINDIR ARKADAŞLAR.BIKMAK,YILMAK YOK.ÇIKACAK CIKACAK CIKACAK O KADAR YA.PES ETMEK KAYBETMEKTİR.KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜ OLANLAR KENARA ÇEKİLSİN.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir